Commando & Family Foundation

“Leave No One Behind”

'Deze coin is genummerd. Op mijn naam gesteld. Hij kan verdwijnen, of meegenomen worden door een bewonderaar. Zodra hij gevonden wordt, dan keert deze coin voor altijd terug naar mij. Dit tekent de innige en blijvende verbondenheid tussen Commando & Family Foundation en De Wandelcoach'. 

Jasper Tolhuijs, eigenaar De Wandelcoach

Commando & Family Foundation & De Wandelcoach
hebben een gemeenschappelijke missie.

 

‘Wij laten nooit iemand achter’

Doorlopende fondsenwerving

Dagelijks vangt De Wandelcoach mensen op die uitgevallen zijn in onze samenleving. Vaak door een chronische, complexe arbeidsbeperking. Wij laten hen niet achter. Commando Family Foundation (CFF) is het fonds wat instapt als een Special Forces Operator en/of ondersteunende eenheden door hun werk fysiek of psychisch gewond zijn geraakt. Vaak met inbegrip van hun gezin. Het CFF laat hen niet achter.

De Wandelcoach steunt het CFF bij hun belangrijke missie. Zoals bijvoorbeeld met deze doorlopende fondsenwerving. Het Commando & Family Foundation wordt bestuurd door een betrokken groep mensen uit de Special Forces familie die zich – uit directe verbondenheid, liefde en respect voor deze speciale beroepsgroep – inzet voor de dagelijkse zorg van de stichting. Het Commando & Family Foundation biedt een helpende hand als bestaande systemen een te trage reactietijd hebben.

Zo zorgen wij dat er in acute situaties ook snel adequate hulp geboden wordt. Indien noodzakelijk en wenselijk wordt er in overleg met de betreffende mensen een beroep gedaan op de middelen die Commando Family Foundation ter beschikking staan. Samen met vrijwilligers en sponsoren bouwt CFF aan een stichting die mensen noodzakelijke en gepaste ondersteuning kan bieden.

Ook u kunt helpen. Met een donatie.
Uw financiële bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Doneren kan onderstaand.

Ray Klaassens – Penningmeester CFF
Jasper Tolhuijs – Directeur De Wandelcoach

We hebben met CFF een collega kunnen helpen met tijdelijk onderdak en goede begeleiding om de nasleep van klachten als gevolg van een zeer intensieve operationele periode achter zich te kunnen laten en met zijn gezin te kunnen werken aan de toekomst.

Commando Kapitein b.d. Ray Klaassens

Doneer HIER aan de Commando & Family Foundation(CFF)