Samenwerkingen

Elke vraag, een passend antwoord

De Wandelcoach beschouwt haar klanten als ’topsporters’. Als klant bij De Wandelcoach stel jij jezelf namelijk vragen en doelen waarvan het resultaat en antwoord vaak (ver) voorbij jouw tijdshorizon ligt. Terugval ligt altijd op de loer. Dan nog steeds motivatie vasthouden, is pure topsport. Gelukkig heb jij een goed team om je heen.

Want net als bij topsporters, staat er bij De Wandelcoach altijd een heel multidisciplinair team uit Zorg & Welzijn en Sport & Bewegen klaar om jou te helpen in bereiken van jouw persoonlijke doelen. Zo verzekeren wij jou van de beste ondersteuning. En kunnen wij altijd en overal op maat aansluiten op jouw specifieke persoonlijke behoefte, doelen en ambities. Wat deze ook zijn.

De Wandelcoach Kortingskaart

Wij selecteren ook alleen die partners uit waarvan wij zeker weten dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen. De Wandelcoach maakt dit ook nog eens financieel aantrekkelijk.

Ben jij klant van De Wandelcoach, dan kun jij op vertoon van jouw persoonlijke kortingskaart speciale op maat gemaakte aanbiedingen of baliekortingen verwachten bij onze partners: Runners World Hoorn, Sport2000 Bart Langedijk (Den Helder), Surfschool High5 (Julianadorp) en Verdoes Fietsen (Den Helder).