Wandelcoach erkent door de BOvV

Toen was hij er… de erkenning vanuit Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals, de BOvV. Gister was een topdag. Was ik in de ochtend nog aan het kayakken met een klant, zo zat ik in de middag met een stel fantastische mensen bij de burgemeester. Intussen kwam het bericht per mail binnen, dat ik als professional toegelaten ben tot de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals. Een erkenning, die werkelijk aanvoelt als (tussentijds) diplomeren.

Kijkend naar de lijst aan vitaliteitsprofessionals die in het register staan, dan staan daar in mijn beleving werkelijk nogal wat kanonnen tussen: Janneke Keij, Peter Hagel, Ilona de Haas, Shanna Bussink, Kitty Atsma-Ansems, Chi Lueng Chiu (natuurlijk), Marijn Evers, Caroline Slikker, Mariƫtte van Hooff, Christi Jansman, Mickey van der Laan, Maria Maas, Annet van Oss, Wiebrand Top en de lijst gaat maar door en door. In dat rijtje van bevlogen vakidioten sta ik nu ook; en dat wilde ik wel heel erg graag. Dan ben ik namelijk goed onderweg.

Vandaar, dat het eigenlijk aanvoelt als een soort van (tussentijds) diplomeren. Met het accent op: tussentijds. Immers, nu moet ik het waarmaken. Het begint dus nu pas. Ik maak mij alleen geen zorgen. Ik heb namelijk goede mensen om mij heen. Inhoudelijk sterke, vriendelijke, vrolijke en behulpzame vakgenoten. In dat rijtje, voel ik mij erg thuis.