Wandelcoach blijft zich inzetten voor Commando & Family Foundation

In maart 2022 liep Wandelcoach Jasper Tolhuijs, samen met oud-Marinier Rob Beekman en oud-Commando Wouter Kamphuis, de 60 km van Texel. Een uitdagende wandeltocht, waarin wij op één dag het hele Waddeneiland hebben rond gelopen. Dit deden wij voor Commando Family Foundation.

Ook ditmaal bleek de 60 Van Texel een uitdagende wandeltocht van ongeveer 25 km over strand en duintoppen. Waarna nog eens ruim 35 km over asfalt. Het was voor ons het perfecte decor om een goed doel te gaan steunen: Commando Family Foundation. Het fonds dat instapt als een Special Forces Operator en/of ondersteunende eenheden door hun werk fysiek of psychisch gewond zijn geraakt. Vaak met inbegrip van hun gezin.

Doneer HIER aan Commando & Family Foundation

“Leave no one behind”

Commando & Family Foundation en De Wandelcoach hebben een gemeenschappelijke missie. Die luidt: Wij laten nooit iemand achter. Dat doen wij elk op onze eigen wijze. De Wandelcoach vangt dagelijks mensen op die uitgevallen zijn uit onze samenleving. Vaak door een chronische, complexe arbeidsbeperking. Wij laten hen nooit achter. Commando & Family Foundation biedt een helpende hand voor de militairen en hun gezin die vanaf 1993 actief zijn geweest binnen of als ondersteuning voor het Korpscommandotroepen. Het CFF laat hen nooit achter.

Hoe nodig dit is, blijkt ook uit dit filmpje: Leave No One Behind:

Waanzinnig mooie opbrengst

De 60 km zijn intussen gewandeld. De fundraising is afgerond. Vanaf de start, op 6 januari 2022, werd het al snel duidelijk dat Commando Family Foundation leeft bij de mensen. De start van de fundraising viel samen met eerste aflevering van Kamp van Koningsbrugge, seizoen 2. Het eerste doel van €1.500 was al snel opgehaald. Veel sneller dan gedacht. Met de komst van Wouter Kamphuis gingen wij voor een nog hoger doel van €5.000. Zelfs die verwachting werd overtroffen. Er is bijna €9.000 opgehaald. En dat alles, dankzij jullie.

Missie geslaagd. Wij gaan door

Deze gezamenlijke missie hebben wij succesvol afgerond. In een uitstekende teamspirit. Dergelijke successen moet je dan ook samen vieren. Op uitnodiging van het bestuur van CFF hebben wij dan ook op het prachtige HQ van Triangular Group gefeest op de mooie opbrengst. Het is duidelijk, we voelen een gemeenschappelijk band. Daarom hebben wij besloten dat wij onze gezamenlijke missie voortzetten. Nog steeds elk op onze eigen wijze, maar wel in goed teamverband. In elkaars directe nabijheid. De Wandelcoach blijft zich op deze website dus inzetten voor het Commando Family Foundation

Van links naar rechts: Sven de Bruin (Voorzitter CFF), Ray Klaassens (penningmeester CFF), Jasper Tolhuijs, Wouter Kamphuis en Leo Roijakkers.