Sport2000 Bart Langedijk maakt sportambities waar

Ben jij klant bij De Wandelcoach? Dan ben jij een topsporter. Waarschijnlijk begin je nu te lachen? Ik? Topsporter? Jazeker. Want hoewel jouw herstel en volledige re-integratie altijd in kleine en behapbare tussenstapjes gaat, toch ligt jouw hoofddoel en eindresultaat vrijwel altijd ver voorbij jouw tijdshorizon. Bovendien geldt: niets is zeker en terugval ligt altijd op de loer. Dan nog steeds jouw motivatie volhouden, dát is pure topsport. Voor ons ben jij dus een topsporter…

En dus, net als topsporters, verdienen onze klanten de beste ondersteuning die wij kunnen bieden. Met het beste materiaal. Tegen de beste prijs.

Sport 2000 Bart Langedijk

Wie in Den Helder het sportieve pand van Bart Langedijk aan de Beatrixstraat binnenloopt, voelt het direct. De winkel ademt namelijk een passie voor de sport. Geen wonder, want eigenaar Bart Langedijk is zelf een fanatiek sporter. En die passie vertaalt zich naar een gezellige winkel met een gezonde ambitie om telkens weer beter te willen zijn dan de dag ervoor.

De sfeer is er altijd gezellig. In het persoonlijke contact met het personeel voel je een tomeloze positieve energie en gedrevenheid om klanten echt verder te willen helpen in het nastreven van hun sportieve doelen en ambities. Hiervoor geldt: geen vraag is te gek of teveel. Met een authentieke vrolijkheid wordt altijd gezocht naar de best passende oplossing voor elke vraag.

High Tech & High End

Helpen kunnen ze. Met hun geavanceerde 3D-voetscan en high tech indoor loopbaan, maken ze bijvoorbeeld de perfecte digitale voetafdruk. Ook meten ze jouw voetafwikkeling. Deze gegevens worden vervolgens digitaal gekoppeld aan het assortiment schoenen, waardoor de beste fit meteen al is gemaakt. Dan begint het ambachtelijke fine tunen. Geholpen door jarenlange ervaring en een even uniek als uitgekiend High End inkoopbeleid, is het team van Bart Langedijk altijd in staat om uiteindelijk het beste en allernieuwste materiaal uit een zeer brede range van topmerken te selecteren. Van schoenen tot kleding. En alles wat er tussenin zit. Succes is verzekerd!

Gedeelde passie en fascinatie

Al ver vóór het bestaan van Sport 2000 Bart Langedijk waren Bart Langedijk en Jasper Tolhuijs (eigenaar De Wandelcoach) al goede vrienden. De basis werd natuurlijk gelegd vanuit een gedeelde passie voor sport en bewegen in combinatie met pathologie en fysiologie. Gecombineerd natuurlijk met een grote interesse voor materiaal en nog specifieker: technologische innovatie. Het is een gedeelde fascinatie, wat bijna grenst aan het obsessieve. Het gaat natuurlijk over de grote gedrevenheid om onze klanten te ondersteunen met het beste wat wij kunnen organiseren.

Ambitie wordt beloond

Die drive is de motor achter onze intussen jarenlange samenwerking. Natuurlijk is hieruit een goede persoonlijke vriendschap ontstaan. Een vriendschap die zich een weg baant naar een ‘preffered partner’-samenwerking tussen beide bedrijven met als doel: waarde creëren voor onze klanten. Zo stuurt De Wandelcoach al haar klanten dus graag naar Bart Langedijk. Dan weten wij zeker dat onze klanten de beste zorg en aandacht ontvangen. En het beste materiaal.

Op vertoon van hun persoonlijke kortingskaart, krijgen onze klanten ook nog eens 10% kassakorting. Zo wordt een bezoek aan Bart Langedijk ook nog eens extra voordelig. Dit is hoe wij jouw ambitie willen belonen. Dit is hoe wij jou als klant van onze praktijk De Wandelcoach graag verder helpen in jouw ambitie om elke dag weer sterker, beter en vitaler aan de startstreep te verschijnen. Welkom bij De Wandelcoach!

De sportwinkel Sport2000 Bart Langedijk vind je hier:
Beatrixstraat 60
1781 EP
Den Helder
I: www.bartlangedijk.nl

Wat doet De Wandelcoach

De Wandelcoach beweegt op het snijvlak tussen Revalidatie & Reintegratie. Wij helpen dagelijks mensen: particulieren en/of werknemers, dikwijls met een complexe en/of chronische arbeidsbeperking, bij het vormgeven van een leven dat zij zélf omschrijven als goed en zinvol. Een leven dat zij bovendien ook nog eens goed kunnen volhouden. Vaak met inbegrip van arbeid, aanwezige diagnostiek en/of anderszins turbulent leven.

Het resultaat van onze dienstverlening is dat wij te allen tijde zelfbewuste, waardegedreven mensen afleveren die zichzelf gezond kunnen, willen en ook zullen houden. Op deze wijze willen wij proactief en slagvaardig actief zijn binnen de bedrijfsgezondheidszorg en uitgroeien tot een relevante partner bij het gezond houden van onze samenleving en beroepsbevolking.