Presentatie Wandelcoach bij de Rotary

Vanavond mocht ik op verzoek van Rotary Den Helder-Julianadorp mijn praktijk DeWandelcoach presenteren.

Voor het éérst in de geschiedenis van De Wandelcoach stond ik als maatschappelijk ondernemer voor een groep andere maatschappelijk bevlogen ondernemers. Of oud-ondernemers. Lastig, omdat wij niet zo’n ‘praat clubje’ zijn, maar vooral doeners. Ook zijn wij toch vooral een ietwat te bescheiden, ietwat te nederige praktijk. Doe niet zo stoer. Praat niet zoveel over jezelf, maar doe vooral gewoon je werk. Dat is meer dan voldoende. Zoiets…

Publiekelijk vertellen over wie wij zijn, en hoe wij werken. Dat zit dus niet zo in ons. Toch werd dit weleens tijd. We doen het namelijk hartstikke goed. Dat blijkt uit alle externe rapportages. We mogen trotser zijn. Hoe tof is het dan, dat wij mogen starten tussen betrokken Heldernaren. Ook al is ons werkgebied enorm gegroeid – tot aan Hoorn en Amsterdam – De Wandelcoach is en blijft toch vooral een Helderse onderneming.

Vanuit die rol, zullen wij onze plaats meer actief gaan zoeken en invullen geven. Ten bate van onze Helderse samenleving. Temidden tussen al die andere geweldige Helderse ondernemers. Ik kijk er naar uit!